Koray Aydın, Kırıkkale’de toplantı yaptı

Koray Aydın, Kırıkkale’de toplantı yaptı
 Muhabir
Ankara Milletvekili Koray Aydın, Kırıkkale’de bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. Aydın, Kırıkkale’de düzenlediği toplantıda, bölgedeki siyasal ve sosyal hayatta öne çıkan önemli isimler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüştüler.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Ankara Milletvekili Koray Aydın, Kırıkkale’de düzenlediği toplantıda, bölgedeki siyasal ve sosyal hayatta öne çıkan önemli isimler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Aydın, bu nitelikli heyetle yaptığı görüşmede, ülkenin mevcut meseleleri ve yürüttükleri siyasi çalışmalar hakkında geniş kapsamlı fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

koray-jpg2.jpg

NİTELİKLİ HEYETLE BİR ARAYA GELDİK

Toplantıda, Türkiye ve Türk milleti için partiler üstü bir sivil hareketin zaruret olduğu konusunda ortak bir görüşe vardıklarını ifade eden Aydın, “Toplantımıza katılan ve gönülleri bizlerle olan tüm Kırıkkaleli dostlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi. Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, “Kırıkkale’de siyasal ve sosyal hayatta önde gelen kıymetli dostlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan nitelikli bir heyetle bir araya geldik.”

PARTİLER ÜSTÜ BİR SİVİL HAREKET

“Ülkemizin meseleleri ve yürüttüğümüz siyasi çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Partiler üstü bir sivil hareketin Türkiye ve Türk milleti için bir zaruret olduğu yönünde fikir birliğinde bulunduk. Toplantımıza katılan ve katılamasa da gönülleri bizle olan bütün Kırıkkaleli dostlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.