Kırıkkale Belediyesi billboard ihalesine çıkıyor

Kırıkkale Belediyesi billboard ihalesine çıkıyor
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde bulunan ve reklam alanında önemli tanıtımlar sunan ‘Billboard’ için ihaleye çıkacak. Yeni dönem için şehir merkezinde bulunan bütün reklam alanı olan billboardlar, yapılan ihaleyle daha modern hale getirilecek.

GEREKLİ HAZIRLIKLAR YAPILIYOR

Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde reklam alanında ekonomiye destek sağlayan ve birçok sektörün tanıtılması noktasında katıklarda bulunan ‘Billboardlar’ için önemli bir adım atıldı. Yeni bir dönem ve yeni bir hazırlık içerisine giren Kırıkkale Belediyesi, başka şehirler ve Yahşihan ilçesinde bulunan billboardları örnek alarak çalışma gerçekleştirecek. Modern çağa göre dizayn edilmiş ve ışıklı billboard olmak üzere çeşitli yeniliklerle ihaleye çıkacak.

bilboard-jpg2.jpg

REKLAM SEKTÖRÜ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Büyükşehirlerde olduğu gibi Kırıkkale’de faaliyet gösteren firmalara yol gösteren, müşteri ve firmalar arasında tanıtım köprüsü kuran billboardlar, Kırıkkale’nin bütün bölgelerinde yeniden modernize edilecek. Görsellik açısından dikkat çekecek olan billboardlar, reklam veren firmalara da tanıtım açısından büyük katkılar sunuyor.

bilboard-jpg3.jpg

ŞARTNAME KOŞULLARI OLUŞTURULUYOR

Gerekli şartnameler değişik illerden getirildi. Seçim sonrası Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir'in takip ettiği proje daha sonra Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer'e bağlanmasından dolayı ihale hazırlık ve takip işini Recep Sefer başkanlığındaki bir heyetin takip ettiği ifade ediliyor. Açık hava reklam sektörü ihaleyi yakından takip ediyor.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.