Milletvekili Öztürk, halkın takdirini topluyor

Milletvekili Öztürk, halkın takdirini topluyor
 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, her alanda vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Sorunlara anında çözüm bulan Öztürk, üretici ve çözüm bulucu çalışmalarıyla vatandaşlardan takdir topluyor.

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM BULUYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önemli çalışmalara imza atan ve bulduğu her fırsatta Kırıkkale halkıyla bir araya gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, her alanda vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Sorunlara anında çözüm bulan Öztürk, üretici ve çözüm bulucu çalışmalarıyla vatandaşlardan takdir topluyor. Öztürk, Kırıkkale’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

zturk.jpg

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Ziyaretlerinde vatandaşların sevgisiyle karşılanan Öztürk, hemşehrileriyle sıcak ve samimi bir atmosferde bir araya geldi. Esnafın günlük sorunları, ekonomik beklentileri ve önerileri hakkında bilgi alan Öztürk, onların taleplerini dinleyerek çözüm yolları konusunda istişarelerde bulundu. Vatandaşlarla da sohbet eden Öztürk, şehrin genel durumu ve halkın memnuniyeti konusunda geri bildirimler aldı.

ozturk2.jpg

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.