Elektronik ilanlar denetlenecek

Elektronik ilanlar denetlenecek
 İnternet Editörü
Kırıkkale Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ramazan Almaz, Elektronik İlan Denetim Sistemi’nin (EİDS) uygulanması konulu toplantı düzenleneceğini duyurdu.

TOPLANTI DÜZENLENECEK

Dernek Başkanı Ramazan Almaz, “Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın talimatları ve Ticaret İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Emlak Müşavirleri Derneğinin işbirliği ile 10.09.2024 tarihinde Ticaret Sanayi Odası toplantı salonunda 15.09.2024 tarihinde yürürlüğe girecek olan Elektronik İlan denetim Sistemi’nin (EİDS) uygulanması konulu toplantı düzenlenecektir. Toplantıda İlimizde faaliyet gösteren tüm emlakçılar arasında yeknesaklığın sağlanması bakımından herkesin mevzuatlar dahilinde gerekli belgelerinin tamamlanması görüşülecek.”

baskan.jpg

FARKLI MESLEK GRUPLARI

“Yetki Belgesi olan ve olmayan ileride yetki belgesi alacak olan tüm emlakçıların yürürlüğe girecek olan mevzuat hakkında bilgi edinmelerinin sağlanması, İlimiz dahilinde emlak alım satım ve kiralama işlerinin farklı meslek grupları tarafından yapıldığı, bunun önüne geçilmesini teminen ilgili makamlar nezdinde girişimlerde bulunulması hususlarında görüş alışverişinde bulunulacaktır. Bu yüzden Kırıkkale ilimiz dahilinde faaliyet gösteren tüm emlakçıların bu toplantıya katılmaları beklenmektedir” dedi.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.