Gönüllerin Valisi Mehmet Makas

Gönüllerin Valisi Mehmet Makas
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Yaklaşık 1,5 yıl önce Erzincan’dan Kırıkkale’ye atanan, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” şiarıyla insanımıza hizmet edeceğiz diyerek göreve başlayan Vali Mehmet Makas, Kırıkkale halkının gönlünü kazanmaya devam ediyor.

KIRIKKALE’DE MUTLULUKLA KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan son kararnamede Kırıkkale dışında 16 ilin Valisi değişti. 18 Ağustos 2023 tarihinde Erzincan’dan Kırıkkale’ye atanan Vali Mehmet Makas’ın göreviyle ilgili herhangi bir değişiklik yapılmadı. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” şiarıyla insanımıza hizmet edeceğiz diyerek göreve başlayan Vali Mehmet Makas’ın görev süresinin uzatılması Kırıkkale’de mutlulukla karşılandı.

gonullerin-valisi-mehmet-makas2.jpg

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

7’den 70’e herkesin sorunlarıyla yakından ilgilenen, devletin sıcak ve samimi yüzünü vatandaşa gösteren Vali Makas, Kırıkkale halkının sevgisini toplamaya devam ediyor. Kamu kurumları başta olmak üzere; Sivil Kuruluşları ve devletin bütün kademeleriyle ortak projeler üreterek çalışma yürüten Makas, Kırıkkale dahil ilçe, kasaba ve köylerinin de önemli yatırımlar alması amacıyla mücadelesini sürdürüyor.

gonullerin-valisi-mehmet-makas3.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLİYOR

Her hafta sonu Pazar yerlerini ziyarete giden, hafta içi ise hem yatırım görüşmeleri hem de program ve etkinliklere katılım sağlayan Makas, sergilediği birlik ve beraberlik ile şehirde önemli bir öncülük rolü üstleniyor. Kırıkkale'ye atandığı günden bu tarafa devlet saygınlığını koruyarak halkla bütünleşen ve gönülleri fetheden Vali Mehmet Makas'ın Kırıkkale'deki görev süresinin uzatılması Kırıkkale kamuoyunda büyük bir sevinçle karşılandı.

gonullerin-valisi-mehmet-makas4.jpg

VALİ MAKAS, HALKTAN TAKDİR TOPLUYOR

Devletin kapısını sonuna kadar herkese açan, vatan sevdası ve dik duruşuyla herkes tarafından beğeni toplayan Makas, Kırıkkale’nin her alanda yatırım alabilmesi ve kalkınabilmesi amacıyla hummalı mücadelesini sahada en belirgin şekilde ortaya koyuyor. Makas’ın sergilemiş olduğu bu gayret ve çalışmalar, Kırıkkale halkının bütün kesiminden takdir topluyor. Erdoğan tarafından imzalanan son kararname sonrası Kırıkkale’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere birçok vatandaş sosyal medya hesaplarından Vali Makas’a destek mesajları paylaştı.

gonullerin-valisi-mehmet-makas5.jpg

KIRIKKALE’YE HİZMET EDEBİLMEK BÜYÜK BİR ŞEREF

Vali Makas, Kırıkkale’de göreve başladığı devir teslim töreninde; Kırıkkale’ye Vali olarak hizmet edebilmenin büyük bir şeref olduğuna değinmişti. Vali Makas “Tüm görevlerimde olduğu gibi her zaman hedefimiz İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın şiarıyla insanımıza hizmet olacaktır. Hangi makam ve mevkide bulunuyorsak bulunalım asıl olan gönüllere girebilmek, gönüllerde bir makam sahibi olabilmektir. Bu bağlamda Kırıkkale'mizde de Sırlı Duayı arayacağız ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmaya çalışacağız. Her şeyden önce insanımıza hizmet edeceğiz. Kırıkkale’miz altyapısıyla, üst yapısıyla, farklı yatırımlarıyla hizmetin kalitesine de katkı koymaya çalışacağız.”

gonullerin-valisi-mehmet-makas6.jpg

BURASI DEVLETİN HALKA AÇILAN KAPISI

Gönüllere taht kurmanın birinci vazifesi olduğunu ifade eden Vali Mehmet Makas “ Ben bu duygu ve düşünceyle tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimi selamlıyorum. Bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Burası halkın kapısı olacak. Hemşehrilerimiz bunu iyi bilsinler. Vilayet Makamı da Milletin evi olacaktır. Bu şiarla çalışacağız. Hep beraber yöneteceğiz. Beraber karar alacağız” ifadesinde bulunmuştu.

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.