Pehlivanlı: “Onlar milletin takdirine her zaman tepki gösterdiler”

Pehlivanlı: “Onlar milletin takdirine her zaman tepki gösterdiler”
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a tepki gösterdi. Pehlivanlı, “Bu siyaset anlayışı milletin değerlerine ve milletin takdirine her zaman tepkili olmuştur” dedi.

TUNCAY ÖZKAN’I KINIYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söylediği sözler nedeniyle CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a tepkiler giderek büyüyor. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a tepki gösterdi. Pehlivanlı, “Bu siyaset anlayışı milletin değerlerine ve milletin takdirine her zaman tepkili olmuştur” dedi. Pehlivanlı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hadsiz ifadeler kullanan CHP Milletvekili "Tuncay Özkan"ı kınıyorum” şeklinde konuştu.

il-nbaskanoi.jpg

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Pehlivanlı, “Bu siyaset anlayışı milletin Değerlerine ve milletin takdirine her zaman tepkili olmuş ve küfür hakaret gibi topluma ters olan her türlü ifadeyi kendilerine yakıştırmışlardır. Onlar ne derse desin bu kervan yürüyecek ve bizler milletimizle birlikte yolumuza devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.