Kırıkkale'de o isimler genel merkeze çağırıldı

Kırıkkale'de o isimler genel merkeze çağırıldı
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığında, Turgay Sarıaydın’ın görevden alınmasının ardından başkanlık görevine kimin getirileceği merak konusu.

GENEL MERKEZE ÇAĞIRILDILAR

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı için yeni başkanın kim olacağı konusunda geri sayım başladı. 31 Temmuz Çarşamba günü genel merkezde önemli bir görüşme yapılacak. Yapılacak olan görüşme sonrasında AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nın yeni başkanının belli olacağı edinilen bilgiler arasında. Merkez ilçe başkanlığı için genel merkeze Av. Muhammed Genç, Gökhan Bulut, Erol Üneşi, Mahmut Derenem, Hüseyin Çetinkaya’nın davet edildiği ifade edildi.

YENİ YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Kırıkkale'de bu atamaların parti içi dengeleri ve yerel siyaset üzerindeki etkisi merakla bekleniyor. AK Parti, yeni atamalarla birlikte Kırıkkale'de daha güçlü ve etkili bir teşkilat yapısı oluşturmayı hedefliyor. Bu süreç, parti tabanında da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Kırıkkale'nin siyasi geleceği için kritik öneme sahip olan bu toplantı ve atamalar, yerel siyasette yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Bu haber toplam 601 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.