Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale için bir ilke imza attı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale için bir ilke imza attı!
 İnternet Editörü
Kırıkkale’de bulunan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla ilk kez ‘Kamu Yaranına Dernek Statüsü’ kazandı.

VALİ MAKAS TARAFINDAN VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 28 Ağustos 2024 tarih ve 8875 sayılı karar ile Kırıkkale’de ilk gerçekleşti. İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla ilk kez ‘Kamu Yaranına Dernek Statüsü’ kazandı. Vali Mehmet Makas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Kırıkkale’de ilk kez kamu yararına çalışan dernek statüsü kazanan İslami Değerler Sosyal, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Akyön, AK Parti Eski Belediye Meclis Üyesi Ziya Akyön ve beraberindeki misafirleri makamında kabul etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Kamu yararına çalışan dernek statüsü kazanan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön’ü ve dernek yönetimini tebrik eden Vali Makas, derneğe çalışmalarında başarılar diledi. Akyön, Kırıkkale için her alanda önemli mücadele vereceklerini ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti. İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi’nin buluşma noktası olduğunu vurgulayan Akyön, “Allah’a çok şükür gerçekten güzel işlere imza atıyoruz. Şehrimiz için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

makas2.jpg

DERNEK STATÜSÜ KAZANDI

İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Akyön, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 28 Ağustos 2024 tarih ve 8875 sayılı karar ile ilimizde ilk kez Kamu Yararına Dernek Statüsü kazanmıştır.

rte.jpg

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,

Cumhurbaşkanımızın Özel Kalem Müdürümüz Büyükelçi Doç. Dr. Hasan Doğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya ve tüm bakanlar kuruluna, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a, Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a, Eski Emniyet Genel Müdürümüz, Bursa Valimiz Erol Ayyıldız’a, Kırıkkale Valimiz Mehmet Makas’a Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Sayın Mustafa İspirgil’e.” Kırıkkale Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Servet Fırat’a

ve emeği geçen tüm kamu, kurum kuruluşu herkese sonsuz teşekkür eder, Kırıkkale’mize böyle bir güzelliği yaşatan Rabbimize sonsuz hamdü senalar ile Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (sav) selatü selam ederiz. Kırıkkale’mize hayırlı olsun.”

Bu haber toplam 521 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.