Uzmanından zayıflama çayı

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de uzun yıllardır Diyetisyen olan Nur Erkeç, zayıflamak isteyenler için bir çay geliştirdi. “Üçlü İksir” adını verdiği zayıflama çayı ile artık fazla kilolardan kurtulmak çok kolay.

SAĞLIKLI ZAYIFLAMANIN PÜF NOKTASI

Fazla kilolardan kurtulmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek herkesin hayali. İstediği vücut formunu yakalamak isteyen ama kilolarından kurtulamayanlar için Diyetisyen Nur Erkeç, “Üçlü İksir” adını verdiği bir zayıflama çayı üretti.

diyetisyen.jpg

4 yıldır Kırıkkale’de Diyetisyen olan Erkeç, “Bu zamana kadar en sağlıklı nasıl zayıflanır, en güzel bedenen incelme nasıl olur onun peşindeydim ve bu nedenle de karışık bitki çayları noktasında danışanlarıma hep temkinli davrandım. Olurda birinin tansiyonu düşer, şekerini düşer veyahut da kalp ritminde bozukluk yaratırsa diye hep tedirgin davrandım. Bunun için yapılması gereken bir hamle vardı ve bunu kendim yapmak istedim” dedi.

uzmanindan-zayiflama-cayi-2.jpg

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR

Erkeç, zayıflama çayı hakkında şu bilgileri verdi; “Zayıflama çayımı ürettim. Çayımın içerisinde mate var ve iştah kapatma noktasında çok etkili, çayımın içerisinde biberiye var metabolizmayı hızlandırma noktasında etkili, bir taraftan da ödem atsın istedim çünkü bizim danışanlarımızda en büyük sorun kabızlık, ödem ve iştah noktasında sıkıntıları çıkabiliyor."

diyetisyen-2.jpg

"Bu noktaları çözebilmek adına da yedi bitki karışımıyla bitki çayı hazırladık. Biberiye ve matenin dışında ödem atma noktasında maydanoz ve kiraz sapıyla destekleyerek bir taraftan da enginar yaprağı kattık ki karaciğer dokusuna hiçbir şekilde zarar vermemesi amacıyla. Üçlü iksir neden üçlü iksir?”

uzmanindan-zayiflama-cayi-4.jpg

İŞTAH SORUNUNUZA ÇÖZÜM OLACAK

“Çayda üç etkiyi aynı anda görüyoruz çünkü. Ödem, kabızlık, iştah kapama noktalarında çayın kullanımı ile bu sorunları giderebileceksiniz. Bu noktada da size çok büyük bir kolaylık aslında. Üçlü iksir Tarım Bakanlığı onaylı olup, ciddi anlamda güzel sonuçlar veren bir çay."

diyetisyen-3.jpg

"Çayı, ben hiç kimseye güvenmeyip 1,5-2 yıldır araştırmalarımız sonucu doktor ve eczacılarımızla ürettiğimiz doğal bir içerik. Kesinlikle aktar bitkisi değil. Özel üretim bitkiler olması sebebiyle, aktarlardan aldığımız bitkilerin size etkisi %2-3’ken, bizim bitkilerimiz çok daha etkili. Yani çok daha fazla etki görüyorsunuz.”

KESİNLİKLE KİMYASAL İÇERMİYOR

“Şuna da değinmeden geçemeyeceğim Abaka ağacı diye muzgillerden bir ağaç var. Onun filizleri ve lifleriyle üretildi. Sıcak presle de birleştirildi. Bu noktada da sağlığınızı kesinlikle düşündük. Kesinlikle en ufak kimyasal içermeyen üçlü iksir çayı 21 günlük kür şeklinde kullanılıyor. Biliyorsunuz ki alışkanlıkları bırakmak 21 gündür bu nedenle de kür şeklinde ürettik. Çayımızın içerisi 84 gram, paket olarak da en az 38-40-42 şeklinde çıkmakta. Ancak 1.6-1.8 gibi ufak farklılıklardan dolayı adette değişiklik olabilir ancak paketiniz 84 gram. Günde iki şekilde en etkilisi, sabah-akşam aç karnına. Ancak vaktiniz yoksa ikindi ile akşam otururken de içebiliriz. En etkilisi sabah-akşam aç karnına tüketilmesi” dedi.

Bu haber toplam 529 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.