Şehir parkında vatandaşlara sağlık taraması yapıldı

Şehir parkında vatandaşlara sağlık taraması yapıldı
 İnternet Editörü
Kırıkkale Sağlıklı Hayat Merkezi personelleri, Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Parkı'nda vatandaşlarla buluştu. "Sağlığını Erteleme, Harekete Geç" sloganıyla açılan stantta, halkın sağlığına yönelik önemli bilgilendirmeler yapıldı.

OBEZİTE İÇİN FARKINDALIK

"Farkında Ol Taramanı Yaptır Kanseri Engelle" temasıyla düzenlenen etkinlikte, Aile Danışmanlığı Birimi, Sağlıklı Beslenme Obezite Birimi ve Meme ve Kalın Bağırsak Kanseri Birimleri personeli tarafından vatandaşlara şu konularda bilgiler verildi: Kanserde erken tanı: Kanserin erken teşhis edilmesinin önemi, bu sayede başarıyla tedavi edilebilme olasılıklarının artması vurgulandı.,

tarama2-001.jpg

DETAYLI BİLGİLER PAYLAŞILDI

Merkezin çalışmaları: Sağlıklı Hayat Merkezi'nin sunduğu hizmetler, sağlıklı yaşam için yapılan çalışmalar ve vatandaşların bu hizmetlerden nasıl yararlanabileceği konusunda detaylı bilgiler paylaşıldı. Etkinlik boyunca vatandaşlara broşürler dağıtıldı ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Halk Sağlığı Haftası'nda yapılan bu etkinlik, vatandaşların sağlıklarına daha fazla özen göstermeleri için önemli bir adım oldu. Kanserin erken teşhis edilmesinin hayati önemi, bu etkinlikle bir kez daha vurgulandı.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.