Sulakyurt’ta altyapı ve üstyapılar yenileniyor

Sulakyurt’ta altyapı ve üstyapılar yenileniyor
 Muhabir
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde vatandaş odaklı çalışmalar devam ediyor. Hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları olarak ekipler gereken çalışmaları sahada sergiliyor.

SU PATLAĞI KISA SÜREDE GİDERİLDİ

Sulakyurt İlçesinde sorunların çözümü amacıyla çalışma gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ekipleriyle birlikte sahada hummalı bir mücadele sergiliyor. İlçede bulunan Yenimahalle ana arterinde meydana gelen su patlağı, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile onarılarak mahalle sakinleri su kesintisi yaşamadan sorunun çözülmesi sağlandı. Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner'in de bizzat takip ettiği çalışmalarda, ekipler arızayı kısa sürede tespit ederek onarım işlemini tamamladılar.

sulakyurtta-altyapi-ve-ustyapilar-yenileniyor-1.jpg

BOL BEREKETLİ SEZONLAR DİLEDİ

Başkan Çetiner, bu sayede mahalle sakinlerinin mağduriyet yaşamadan günlük hayatlarına kesintisiz devam edebilmelerini sağladıklarını belirtti. Ayrıca, Sulakyurt Belediyesi tarafından kendi imkan ve olanaklarıyla faaliyete geçirilen elektronik kantar da ziyaret edildi. Başkan Çetiner, kantar ziyaretinde çiftçilerle sohbet ederek bol bereketli sezonlar diledi ve TMO çalışanlarına da kolaylıklar diledi.

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.