Kırıkkale’de yabani ot temizliği yapılıyor

Kırıkkale’de yabani ot temizliği yapılıyor
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin tüm mahallelerinde yabani ot temizliği, çim biçme ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜYOR

Ekipler, program dahilinde tüm mahalleleri gezerek parklar, bahçeler ve refüjlerdeki yabani otları temizliyor, çimleri biçiyor ve genel temizlik çalışmaları yapıyor. Başkan Önal yaptığı açıklamada: "Şehrimizi daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tüm mahallelerimizde yabani ot temizliği, çim biçme ve temizlik çalışmaları yürütüyor.”

DÜZENLİ ŞEKİLDE BAKIMI YAPILIYOR

“Vatandaşlarımızın parklarda ve bahçelerde daha keyifli vakit geçirmelerini istiyoruz. Bu nedenle bu alanların düzenli bir şekilde bakımı ve temizliği bizim için çok önemli. Ekiplerimiz özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. Kırıkkale sakinleri de belediyenin çalışmalarından memnun. Vatandaşlar, parklar ve bahçelerin daha temiz ve düzenli hale gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.