Öztürk: “MKE ülkemizin gözbebeğidir”

Öztürk: “MKE ülkemizin gözbebeğidir”
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. İsmet Sayhan’ı makamında ziyaret etti.

YERLİ VE MİLLİ GURUR KAYNAĞI

Gerçekleştirilen ziyarette, Kırıkkale ve Türkiye için büyük önem taşıyan MKE’nin istihdam ve iş sahası konuları ele alındı. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. İsmet Sayhan'ı makamında ziyaret etti. Halil Öztürk, MKE'nin savunma sanayiinde yerli ve milli bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, Prof. Dr. Sayhan'ın yeni görev döneminde bu önemli kuruluşu daha ileriye taşıyacağına olan inançlarını dile getirdi.

mke2.jpg

KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK

Öztürk, "MKE, ülkemizin göz bebeği olarak dünyada adından söz ettiriyor. Prof. Dr. İsmet Sayhan'ın liderliğinde katma değeri yüksek projelerle bu başarıların daha da artacağına inanıyoruz," ifadelerini kullandı. Öztürk ayrıca, MKE bünyesinde istihdam ve iş sahalarının artırılması konularının da istişare edildiğini belirterek, "Kırıkkale'miz için de önemli adımlar atılacak. MKE, sadece savunma sanayiinde değil, bölgesel kalkınmada da lokomotif güç olmaya devam edecek," dedi. Ziyaret sonunda Öztürk, Prof. Dr. İsmet Sayhan'a misafirperverliği için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.