Ramazan Ayan’a anlamlı ödül

Ramazan Ayan’a anlamlı ödül
Kırıkkale’de Aybimaş ve Dünyasan Savunma Sanayi alanında önemli çalışmalara imza atan iş insanı Ramazan Ayan, başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirildi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Kanal Siyaset tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve şehirlerin gelişimine önemli katkılar sağlayan kişi ve kurumların onurlandırıldığı ‘Şehre Değer Katanlar Ödülleri’, Kırıkkale’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde, iş dünyasından siyasetçilere, eğitimden sanayiye kadar birçok alanda başarılarıyla öne çıkan isimler ödüllerle taçlandırıldı. Şehrin önde gelen isimleri, projeleri ve şirketleri büyük bir coşkuyla ödüllerini aldı.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Savunma sanayi alanındaki çalışmalarıyla şehre katkı sunan Ramazan Ayan, sektöründeki öncü rolüyle “Şehrin Savunma Sanayi Firması” ödülüne layık görüldü. Ayan, savunma sanayinin Kırıkkale’nin geleceği için kritik önemde olduğunu vurguladı. Ayan, kendisine bu ödülü layık gören herkese teşekkür etti. Kırıkkale için her alanda çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayan Ayan, “Şehrimize değer katmak için mücadelemizi sergiliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.