Kırıkkale’de alarm verildi! Ekip sayısı artırıldı!

Kırıkkale’de alarm verildi! Ekip sayısı artırıldı!
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi tarafından havaların gün geçtikçe ısınmasıyla birlikte haşere ve sivrisineklere karşı personel ile ekipman sayısı iki katına çıkartıldı.

EKİPLERLE BİR ARAYA GELDİ

Yaz sıcaklarının her geçen gün artmasıyla birlikte sivrisinek ve haşerelerde artış görülmeye başlandı. Kırıkkale Belediyesi, haşerelere karşı gerekli mücadeleyi sergilese de haşere sayılarında sıcaklıktan kaynaklı artışlar giderek gözle görülüyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle bir araya geldi. Önal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

kirikkalede-alarm-verildi-ekip-sayisi-artirildi2.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Önal, “Kırıkkale'mizde ekipman, araç ve personel sayımızı iki kat arttırarak haşere, sivrisinek gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bu yazı rahat geçirmeleri için personel arkadaşlarımız üstün gayretle çalışmaya devam ediyor” dedi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, ekipman, araç ve personel sayısının iki katına çıkarılarak ilaçlama çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.

kirikkalede-alarm-verildi-ekip-sayisi-artirildi4.jpg

ARAÇ VE PERSONEL SAYISI ARTIRILDI

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sivrisinek ve haşere istilası her geçen gün artıyor. Bu duruma karşı Kırıkkale Belediyesi de boş durmuyor. Haşerelerle mücadeleyi en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarını yoğunlaştıran belediye, ekipman, araç ve personel sayısını iki katına çıkardı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Önal, yaptığı açıklamada, "Kırıkkale'mizde ekipman, araç ve personel sayımızı iki kat arttırarak haşere, sivrisinek gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bu yazı rahat geçirmeleri için personel arkadaşlarımız üstün gayretle çalışmaya devam ediyor" dedi.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Belediye ekipleri, Kırıkkale'nin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmaları yürütüyor. Vatandaşlardan da ricada bulunan Önal, evlerinin bahçelerinde ve çevrelerinde su birikintisi bulundurmamalarını ve su birikintilerini periyodik olarak boşaltmalarını istedi. Kırıkkale Belediyesi'nin bu yoğun çalışmaları, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Haşerelerden ve sivrisineklerden şikayetçi olan vatandaşlar, belediyenin bu konudaki hassasiyetini ve hızlı çözüm üretme çabasını memnuniyetle karşılıyor.

Bu haber toplam 484 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.