Karakeçili’de şenlik hazırlıkları sürüyor

Karakeçili’de şenlik hazırlıkları sürüyor
 Muhabir
Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesinde gerçekleştirilecek olan 30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'ne hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

1 Eylül 2024 Pazar günü büyük coşkuyla kutlanacak 30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'ne hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kaymakam İbrahim Ergin, ilçenin kurum müdürleri, daire amirleri, ileri gelenleri, esnafları ve Karakeçili hemşerileriyle istişare toplantıları düzenleyerek şenliğin en iyi şekilde organize edilmesi için fikir alışverişinde bulunuyor.

karakecilide-senlik-hazirliklari-suruyor2.jpg

İLÇENİN GÜZELLİKLERİ TANITILACAK

Şenliğin amacının, Karakeçili'nin sosyal ve tarihi güzelliklerini, yöresel ürünlerini ve halkının misafirperverliğini tüm Türkiye'ye ve yurt dışına tanıtmak olduğunu belirten Kaymakam Ergin, "Yoğun bir tempoda çalışıyoruz ve bu süreçte maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. Kaymakam Ergin, 30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin Karakeçili için önemli bir marka olduğunu ve bu markaya değer katmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

KAMUOYUNA AÇIKLANACAK

Tüm hemşerilerini şenliğe katılmaya ve bu anlamlı günde birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet etti. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği programı önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak. Programda konserler, tiyatro oyunları, halk oyunları gösterileri, el sanatları ve yöresel ürünler stantları, spor turnuvaları ve daha birçok etkinlik yer alacak.

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.