Bilim Merkezi’nde annelere sürpriz

Bilim Merkezi’nde annelere sürpriz
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi tarafından Anneler Günü’ne özel Bilim Merkezi’nde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Atölyelere gelen çocuklar, günün anısına anneleri için birbirinden çeşit tasarımlar gerçekleştirdi.

YETENEKLERİNİ KEŞFETTİLER

Kırıkkale Belediyesi tarafından Anneler Günü'ne özel Bilim Merkezi'nde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan çocuklar, anneleri için birbirinden güzel tasarımlar gerçekleştirerek onları mutlu ettiler. Bilim Merkezi’ne gelen çocuklar, burada bulunan görevlilerle birlikte anneleri için birbirinden çeşit ürünler tasarladılar. Çocukları eşi Özge Önal ile birlikte yalnız bırakmayan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, çocukların yaptıkları tasarımları birlikte incelediler. Önal çifti daha sonra çocuklarla birlikte günün anısına annelerine verilmek üzere saksıya çiçek diktiler.

bilim-merkezinde-annelere-surpriz-2.jpg

YARATICILIK VE BECERİ BİR ARAYA GELDİ

Anneler Günü'nü anlamlı kılmak için Kırıkkale Belediyesi tarafından Bilim Merkezi'nde özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan çocuklar, Bilim Merkezi'nin deneyimli görevlileri ile birlikte anneleri için özgün tasarımlar hazırladılar. Çocuklar, hayal güçlerini ve becerilerini kullanarak annelerine hediyelik eşyalar, süslemeler ve kartlar hazırladılar. Etkinliğe eşi Özge Önal ile birlikte katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da çocukların yaptıkları tasarımları ilgiyle inceledi. Önal çifti, daha sonra çocuklarla birlikte annelerine verilmek üzere saksıya çiçek diktiler.

bilim-merkezinde-annelere-surpriz-4.jpg

SEVGİLERİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YANSITTILAR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, etkinlik kapsamında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Koşulsuz sevgileriyle, fedakarlıklarıyla bizleri hayata hazırlayan, dünyamızı güzelleştiren başta kıymetli şehit annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Bu özel günde Bilim Merkezi'nde düzenlediğimiz bu etkinlikle çocuklarımız annelerine olan sevgilerini ve saygılarını en güzel şekilde ifade etme imkanı buldular. Anneler Günü'nde tüm annelerimize en içten dileklerimi sunuyorum."

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.