Akdoğan: “Vatanına aşık bir milleti kimse yıkamaz!”

Akdoğan: “Vatanına aşık bir milleti kimse yıkamaz!”
 İnternet Editörü
Recep Akdoğan, 15 Temmuz Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Akdoğan, “O gün mücadele eden Bu milletin her bir ferdine, kanlarıyla bu mücadelede hakları olan tüm şehit ve gazilerimize bir kez daha saygı, minnet ve dualarımızı iletiyoruz” dedi.

BİRLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR

Akdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bir Millet düşünün ki; vatanına, bayrağına, devletine ve toprağına aşık. Bir millet ki; yüzyıllar süren kadim tarihi boyunca aynı refleks ve aynı sadakatle kutsallarına en derininden bağlı, Bir millet ki; her şeyin karanlığa gömüldüğü anda küçük bir ışık ile dünyayı aydınlatan. Kem düşünceleri, kötü niyetleri, düşmanca yaklaşımları bir anda boşa düşüren. Bir millet ki; tam da kıyametin kopacağı an birbirine sımsıkı kenetlenen, tek amaç uğrunda bir vücut, bir akıl, bir refleks olan. İşte O millet ki İstanbul’un fethi münasebetiyle Sevgili peygamberimizin övgüsüyle şeref bulmuş olan.”

pkskl.jpg

MİLLETİMİZİ SINAMAYA KALKIŞMAKTADIR

“Değerli Türk Milleti yukarıda paylaşmış olduğum satırlar Yüce milletimizin her bir bireyini tasvir ediyor. Bu milletin bireyi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Dosta düşmana gösterdiğimiz bu ortak refleksi dünyada hiçbir millet Aziz Türk Milleti kadar organize ve süratle gerçekleştirememektedir. Bu durum Türk Milletinin genetik kodları ile sağlam bir özelliktir. İçeride ve dışarıda olan tüm şer odakları bu gerçeği bilmekte ve dönem dönem farklı konu başlıkları ile Milletimizi sınamaya kalkışmaktadır. Her kalkışmalarının sonucu da onlar adına hüsran ile sonuçlanmaktadır. Bu girişimlerin sonuncusu 15 Temmuz 2016 günü gerçekleşti. Türk Milletinin yüksek feraseti, inancı ve büyük özgüveni başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda hain darbe girişimi bastırıldı.”

MİNNET VE DUALARIMIZI İLETİYORUZ

“Olaylar sonucunda kendilerini vatanın selametine adayan şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. O gün mücadele eden Bu milletin her bir ferdine, kanlarıyla bu mücadelede hakları olan tüm şehit ve gazilerimize bir kez daha saygı, minnet ve dualarımızı iletiyoruz. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü en kalbi duygularımız ile kutluyoruz. Sözlerimi derin anlamlar barındıran İstiklal Marşımızın ki; o İstiklal Marşı, Meclis kürsüsünde ilk defa 1 Mart 1921 günü Maarif Vekili Hamdullah Suphi Bey tarafından okunmak suretiyle kabul edilmiştir. İşte o gönülleri titreten marşın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un duası ile bitirmek istiyorum. Bir milletin yeniden diriliş ve kendine geliş marşını tarihe mal eden Akif; 'Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın' duasında bulunmuştur” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.