Yahşihan’ın her bölgesi ilaçlanıyor

Yahşihan’ın her bölgesi ilaçlanıyor
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haşere ve böceklere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

EKİPLERDEN HUMMALI MÜCADELE

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, vatandaşların sağlığını korumak ve temiz bir çevre oluşturmak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı bir ilaçlama çalışması başlatıldı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "İlaçlama ekiplerimiz sağlıklı bir çevre için ilçemiz genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

yahsihan.jpg

ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK

İlçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarında, haşere ve böceklerin üreme alanları hedef alınarak ilaçlama işlemleri yapılıyor. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yaptığı açıklamada, "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşaması bizim için öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle, ekiplerimiz düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve ilaçlama ekiplerine yardımcı olmalarını rica ediyorum." dedi.

yahsihan-jpg2.jpg

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.