Yahşihan’da kaçak suya geçit yok!

Yahşihan’da kaçak suya geçit yok!
 İnternet Editörü
Yahşihan Belediyesi Su Birimi ekipleri, Kırıkkale'de kaçak ve abonesiz su kullanımının önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

EKİPLER SAHADA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu kapsamda, ilçe genelinde bulunan bahçelerde de kaçak su kontrolleri sıklaştırıldı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kaçak su kullanımının hem milli servete zarar verdiğini hem de abonelerin haklarını ihlal ettiğini vurguladı.

yahsihanda-kacak-suya-gecit-yok1.jpg

Sungur, bu sorunun önüne geçmek için denetimleri sıklaştırdıklarını ve kaçak su kullananlara karşı en ağır yaptırımları uygulayacaklarını belirtti. Başkan Sungur, ilçedeki tüm vatandaşları suyun bilinçli kullanılmasına ve kaçak su ihbarında bulunmaya davet etti.

yahsihanda-kacak-suya-gecit-yok2.jpg

UNUTMAYALIM Kİ, SU HEPİMİZİN KAYNAĞIDIR

Yahşihan'da yapılan bu denetimler, ilçe genelinde suyun daha adil ve etkin kullanılmasına katkıda bulunması ve kaçak su kullanımının önüne geçilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kaçak su kullanımı ile ilgili bilgi almak ve ihbarda bulunmak için: Yahşihan Belediyesi Su Birimi ile iletişime geçebilirsiniz. Sungur, “Unutmayalım ki, su hepimizin kaynağıdır. Bu kaynağı korumak ve bilinçli kullanmak hepimizin görevidir” dedi.

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.