Yahşihan’da Hoca Ahmet Yesevi Caddesi asfaltlanıyor

Yahşihan’da Hoca Ahmet Yesevi Caddesi asfaltlanıyor
 Muhabir
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

EKİPLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yahşihan ilçesinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde asfalt ve yama çalışmaları başladı. Yaz sıcaklarında yolun toz taşınımı yapmaması ve güzergahtan geçen araçlara zarar vermemesi amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaların amacı olarak yaz aylarında artan tozlanmanın önüne geçilmesi. Yolun kullanıcılara ve araçlara zarar vermesinin önlenmesi Cadde genelinde daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sağlanması amaçlanıyor.

yahsihanda-hoca-ahmet-yesevi-caddesi-asfaltlaniyor2.jpg

SORUN VE TALEPLERE ÇÖZÜM BULACAĞIZ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddeye yeni bir görünüm kazandırılacağını ve vatandaşların daha konforlu bir şekilde kullanabileceklerini ifade etti. Yahşihan’ın her alanında sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla çalışma sergilediklerini dile getiren Sungur, “İnşallah vatandaşlarımızın bütün sorun ve taleplerine çözüm bulacağız” dedi.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.