Yahşihan'a yeni Emniyet binası yapılıyor

Yahşihan'a yeni Emniyet binası yapılıyor
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, fiziki yapımı yüzde 35 oranında tamamlanan Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.

YILSONU İTİBARİYLE TAMAMLANACAK

Vali Mehmet Makas, ilçelere yapılan yatırımların en önemli göstergesi olarak değerlendirdiği Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını ziyaret etti. Fiziki yapımı yüzde 35 oranında tamamlanan bina, yılsonu itibarıyla hizmete girmeye hazır hale gelecek. Yılsonu itibarıyla tamamlanacak olan 1.341 m² inşaat alanına sahip binada incelemelerde bulunan ve yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Sayın Valimiz, çalışan personellere kolaylıklar diledi.

yahsihan-jpg2.jpg

ÖNEMLİ BİR KATKI SAĞLAYACAKTIR

1.341 metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni bina, modern ve donanımlı bir yapıya sahip. Vali Makas, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Yahşihan ilçemize kazandıracağımız bu yeni hizmet binası, hem vatandaşlarımızın hem de görevlilerimizin hizmet kalitesini artıracaktır. Bölgedeki güvenlik güçlerimizin daha etkin bir şekilde görev yapmalarını sağlayacak bu yatırım, ilçemizin gelişimine önemli bir katkı sağlayacaktır." dedi.

Vali Makas, inşaat çalışmalarını yürüten yetkililerden bilgi alarak, personelin çalışmalarını yakından takip etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Vali Makas, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

yahsihan-jpg3.jpg

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.