Sulakyurt’ta muhtarlar bilgilendirildi

Sulakyurt’ta muhtarlar bilgilendirildi
 Muhabir
Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesinde, mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarının çözümü için toplantı düzenlendi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Sulakyurt Belediyesi, mahalle ve köy muhtarlarıyla istişare toplantısını belediye toplantı salonunda düzenledi. Toplantıya Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner ev sahipliği yaptı. Başkan Çetiner, toplantıda muhtarların taleplerini dinleyerek, yerel sorunların çözümü için iş birliği çağrısında bulundu. “Muhtarlarımızla iş birliği hususunda tüm sorunlara çözüm bulmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Birliğimiz daim olsun,” dedi.

sulakyurtta-muhtarlarla-istisare-toplantisi-duzenlendi2.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Toplantıda muhtarlar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları dile getirerek, çözüm önerilerini paylaştı. Bu buluşmanın, yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve toplumsal sorunlara daha etkin çözümler geliştirmek amacıyla yapıldığı vurgulandı.

SULAKYURT’UN GELECEĞİ İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİ

Başkan Çetiner, muhtarların yerel yönetimin en önemli temsilcileri olduğunu belirterek, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için gerekli adımların atılacağını söyledi. Toplantının sonunda, muhtarlar arasında yapılan fikir alışverişinin, Sulakyurt’un daha iyi bir geleceğe ulaşmasına katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kırıkkale