Sulakyurt'a TMO alım yeri müjdesi!

Sulakyurt'a TMO alım yeri müjdesi!
 Muhabir
Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde vatandaş odaklı çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, her alanda sorunları çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

ÇİFTÇİLER İÇİN BÜYÜK ÖNEME SAHİP

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde güzel gelişmeler yaşanıyor. Vatandaş odaklı çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçeye TMO alım yeri kazandırmak için harekete geçti. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, vatandaşlar ve çiftçilerin sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla çalışma gerçekleştiriyor.

tmo.jpg

ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Hasat sezonuyla birlikte ilçede çiftçilerin sorun yaşamaması amacıyla başkan Çetiner harekete geçti. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, “Memleketimizin bir ihtiyacını gideriyoruz. İnşallah bu yıl TMO alımlarını buradan yapacaktır. Ve alan çok kıymetli çiftçilerimize ve TMO personeline uygun hale getirilecektir” dedi. Başkan Çetiner, hasat sezonuyla birlikte çiftçilerin ürünlerini rahatça satabilmeleri ve TMO'nun da alımları kolayca yapabilmesi için bu önemli projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

ÜRÜNLERİNİ KOLAY ŞEKİLDE ULAŞTIRACAK

Projenin şu anki aşamasıyla ilgili bilgi veren Başkan Çetiner, alanın TMO alımlarına uygun hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini ve inşallah bu yıl TMO alımlarının Sulakyurt'tan yapılacağını müjdeledi. Bu gelişme, Sulakyurt'taki çiftçiler için büyük bir sevinç kaynağı olacak. Artık ürünlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde satabilecekler ve TMO'nun sunduğu fiyatlardan faydalanabilecekler. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner'in bu çalışması, ilçe tarımına ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacak gibi görünüyor.

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.