Sulakyurt'a bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor

Sulakyurt'a bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor
Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesinde yürüyüş yolu ve bisiklet yolu çalışmaları devam ediyor. Yol genişletme çalışmalarıyla birlikte ilçenin daha güzel görünüme kavuşması amaçlanıyor.

GÜZEL BİR NOKTAYA GELECEK

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, "Yürüyüş yolu yol genişletme ve asfaltlama işlemlerimiz devam etmektedir. Güzel oldu. Sadece memlekete hizmetin derdindeyiz. Aklımız fikrimiz dünyamız memleket için bir adanmışlık ruhuyla çalışıyoruz. Beş yılın sonuna ilçemiz güzel bir noktaya gelecek inşallah" dedi.

yol2.jpg

ÇALIŞMALARI HIZLA İLERLİYOR!

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi, yepyeni bir görünüme kavuşmak üzere! İlçede başlatılan bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarıyla birlikte, hem vatandaşların yaşam kalitesi artacak hem de ilçenin görsel cazibesi daha da güçlenecek.

yol3.jpg

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, yaptığı açıklamada, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Çetiner, "Sadece memlekete hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Beş yılın sonunda ilçemizi çok daha güzel bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.