Sağanak yağış, Bahşılı’da yolları bozdu

Sağanak yağış, Bahşılı’da yolları bozdu
 Muhabir
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde meydana gelen sağanak yağış sonrası bazı dereler taştı, yolların üzerinde toprak yığınları birikti. Ekipler, bölgede mağduriyetin ortadan kaldırılması amacıyla çalışma gerçekleştirdi.

TOPRAK YIĞINLARIYLA KAPLANDI

Bahşılı ilçesine bağlı Küreboğazı köyünde, meydana gelen sağanak yağış sonrası bazı dereler taştı. Köy ve ilçeyi birbirine bağlayan yol üzerine gelen toprak yığınları yolu kapattı. Bölge halkının ekiplere haber vermesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Muhtar Satılmış Ercan ile ekiplerin çalışması sonucunda yol temizlenerek, yeniden ulaşıma açılması planlanıyor. Yoğun yağışlar sonucu bazı dereler taşarken, yollarda toprak yığınlarıyla kaplandı.

saganak-yagis-bahsilida-yollari-bozdu2.jpg

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bölgede mağduriyetin önüne geçmek için ekipler seferber oldu. Köy sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, Muhtar Satılmış Ercan ile birlikte çalışmalarına başladı. Yolun temizlenmesi ve yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, bölgede yaşayan vatandaşları sel tehlikesine karşı dikkatli olmaya ve gerekli durumlarda yetkililere haber vermeleri konusunda uyardı.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.