Öztürk: “Kırıkkale; huzur ve sükûnetin şehridir”

Öztürk: “Kırıkkale; huzur ve sükûnetin şehridir”
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Kırıkkale genelinde yürütülen kapsamlı güvenlik çalışmaları neticesinde suç oranlarının önemli ölçüde azalması hemşerilerimiz ve bizi ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Halil Öztürk Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Kırıkkale Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanı Albay Barış Cücen’e Kırıkkale’nin huzuru için gerçekleştirdikleri çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Öztürk açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale’miz Valimiz Mehmet Makas beyefendinin tayiniyle birlikte büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirmektedir. Şehirle bütünleşen Valimiz Makas kısa sürede vatandaşın teveccühünü kazanmış ilgisine mazhar olmuştur.

vvv.jpg

KIRIKKALE; HUZUR VE SUKÛNETİN ŞEHRİDİR

“Yine aynı şekilde Kırıkkale Emniyet Müdürümüz Mustafa Emre Başbuğ ve Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanımız Kıdemli Albay Barış Cücen beyefendiler de ilimizin huzuru asayişi ve emniyeti için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadırlar. Kırıkkale genelinde yürütülen kapsamlı güvenlik çalışmaları neticesinde suç oranlarının önemli ölçüde azalması tüm Kırıkkaleli hemşerilerimiz gibi bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Özellikle asayiş alanında sağlanan %25’lik azalma ve narkotik suçlarla mücadeledeki %23,5’luk artış güvenlik teşkilatımızın emek ve gayretlerinin ürünüdür.”

FEDAKARCA EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR

“Bu başarılı sonuçların elde edilmesinde gece gündüz demeden sürdürdükleri özverili gayretler için başta Kırıkkale Valimiz Mehmet Makas ve onun nezdinde tüm kıymetli valilik çalışanlarına, Kırıkkale İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Emre Başbuğ ve tüm mesai arkadaşlarına ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanımız Barış Cücen ile birlikte bütün çalışanlarına teşekkür ederim. Öztürk ilimize geldiğinden beri adından ülke çapında söz ettiren ve başarılı çalışmalara imza atan Valimiz olmak üzere tüm emek verenlere her daim destek olacağını vurgulamıştır. Öztürk; Valiliğimiz koordinasyonunda gerçekleştirilen bu çalışmalar, vatandaşlarımızın güvenliğini ve huzurunu sağlama konusundaki Türkiye Cumhuriyeti devletinin kararlılığının bir yansımasıdır.”

sehir.jpg

HERKESE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM

“Kırıkkale'miz için yapılacak her çalışmaya destek olmak, her şeyden önce Kırıkkale'mize olan sorumluluğumuzun bir gereğidir. Ben de İl Milletvekili olarak hemşehrilerimizin ve kurum yöneticilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğim. Bu vesileyle, tüm güvenlik birimlerimize tekrar teşekkür ediyor, ilimizin huzur ve güvenliğinin sürdürülmesi için aynı kararlılıkla çalışmalarını devam ettireceklerine gönülden inanıyorum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.