Özel öğrencilerle piknik etkinliği

Özel öğrencilerle piknik etkinliği
Kırıkkale’de özel öğrenciler için piknik etkinliği düzenlendi. Öğretmen ve velilerin de katıldığı piknikte öğrenciler doyasıya neşeli bir gün geçirdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kırıkkale Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından özel öğrenciler ve aileleri için piknik düzenlendi. Sabah kahvaltısı ile başlayan piknikte, renkli görüntüler yaşandı.

Piknikte, sportif etkinlikler, egzersiz hareketleri, çocuk oyunları, yöresel oyunlar, müzik ve yürüyüşlerin yanı sıra daha birçok etkinlikler yer aldı. Yahşihan ilçesi Kızılırmak kıyısındaki bir yerleşkede düzenlenen piknikte, öğrencilerle bir araya gelen Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, öğrencilerin etkinliklerine katıldı velilerle de görüşme yaptı.

2-005.jpg

VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Öğrencilerin doğal ortamda güzel bir gün geçirdiklerini belirten Aydın, “Öğrencilerimiz bugün öğretmenleriyle, aileleriyle doğa ile iç içe dolu dolu mutlu bir gün geçirdiler. Sportif etkinliklerden doğa yürüyüşü ve çocuk oyunlarına kadar uzanan piknikte onlarla birlikte koştuk, birlikte yorulduk. Her birinin çok mutlu olduklarını gözlemlemiş olduk. Emeği geçenlere, öğretmenlerimize ve katılımlarından dolayı velilerimize de çok teşekkür ederim.” dedi.

3-002.jpg

ET VE DONDURMA İKRAM EDİLDİ

Aydın, zaman zaman öğrencilerle doğal ortamlarda bir araya gelmeye devam edeceklerini, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal kazanımlarına destek verdiğini sözlerine ekledi.

Öğrencilere etkinliklerin ardından mangalda et ve dondurma da ikram edildi.

Etkinliğe, Millî Eğitim Müdürü Aydın’ın yanı sıra Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Şube Müdürleri Muhammet Yılmaz, Nilgün Seçen ve Bülent İçbudak, Okul Müdürü Ünal Dündar ile öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.