Özel çocuklara özel piknik

Özel çocuklara özel piknik
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın eşi Elif Makas, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Kahvaltıda çocuklarla sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen Makas, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kırıkkale'de sıcak ve samimi bir buluşma gerçekleşti. Vali Mehmet Makas'ın eşi Elif Makas, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

piknik.jpg

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Makas, çocuklarla sohbet ederek onların istek ve düşüncelerini dinledi. Çocukların mutluluğu, Makas'ın yüzüne de yansıdı. Etkinlik sonunda Makas, çocuk evlerinin çalışanlarına ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kırıkkale'de düzenlenen kahvaltı programı, çocukların yüzünde tebessümler açtı. Vali eşi Elif Makas'ın çocuklarla kurduğu sıcak iletişim, herkesi duygulandırdı. Makas, çocuklarla sohbet ederken onların gözlerindeki umudu gördü. Bu anlamlı buluşma, çocukların kendilerini özel hissetmelerini sağladı.

piknik-jpg3.jpg

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.