Organize sanayi bölgesinin sorunları görüşüldü

Organize sanayi bölgesinin sorunları görüşüldü
 Muhabir
Silah İhtisas Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti ile Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri, Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında bir araya geldi.

YAPILACAK YENİ PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Bünyesinde aldığı fabrika yatırımlarıyla Kırıkkale’nin ekonomisine katkı sağlayan Silah İhtisas Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti ile Organize Sanayi Bölgesinin sanayicileri, Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda, organize sanayi bölgelerinin yaşadığı sorunları ve talepleri görüşüldü. TSO Başkanı Ahmet Varlı, “Yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili kararlar aldık. Fabrikalarımızın sorunlarını çözmek amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

mekan.jpg

SAVUNMA SANAYİSİ İÇİN ÖNEM TAŞIYOR

Kırıkkale’nin ihracat ve ithalat alanında ekonomiye katkı sağlamak için çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Varlı, “Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip olan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgemiz, yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Bünyesinde birbirinden değerli firmalarımız bulunuyor. Organize Sanayi Bölgemizle bütünleşen bu yatırımlar, Kırıkkale’nin savunma sanayi alanında ne kadar önemli bir il olduğunu bir kez daha gösteriyor” ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.