Muhtar Akpınar, sorunları yerinde tespit ediyor

Muhtar Akpınar, sorunları yerinde tespit ediyor
 Muhabir
Kaletepe Mahallesi Muhtarı Yasemin Akpınar, mahalle halkının sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Kaletepe Mahallesi’nin muhtarı seçilen Yasemin Akpınar, mahalle içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Akpınar, mahalle içerisinde sorunların çözümü noktasında vatandaşların taleplerini dinliyor. Acil yapılması gereken ve büyük sorun oluşturabilecek yerlerin yapılması için gerekli yerlerle görüşme yapan Akpınar, “Mahallemizin sorunlarını çözmek için her alanda elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

yol2.jpg

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Akpınar, “Mahallemizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için elbirliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, mahallemizdeki bozuk yolları ve çevre düzenlemesi gereken alanları tespit etmek amacıyla sahaya çıkıyoruz. Sizlerin de desteğiyle, sorunlu bölgeleri tek tek inceleyerek gerekli raporları hazırlayıp Kırıkkale Belediyemize ileteceğiz.”

yol3.jpg

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

“Bu süreçte, mahallemizin her köşesini daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirmek için hep birlikte hareket edeceğiz. Allah’ın izniyle, ortak çabalarımızla Kaletepe Mahallesi’ni hak ettiği seviyeye taşıyacağız. Destekleriniz ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.