Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Külliyeye hayran kaldı

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Külliyeye hayran kaldı
 Muhabir
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi'ni ziyaret ederek, külliyenin bünyesinde yer alan Siyer-i Nebi Müzesi’ni gezdi.

İÇERİĞİNDEN OLDUKÇA ETKİLENDİ

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi'ni ziyaret ederek, külliyenin bünyesinde yer alan Siyer-i Nebi Müzesi’ni gezdi. Ziyareti sırasında müzeyi büyük bir ilgiyle inceleyen Yalçın, müzenin İslam tarihine ve Hz. Muhammed’in hayatına ışık tutan zengin içeriğinden oldukça etkilendiğini ifade etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Müze hakkında övgü dolu sözler sarf eden Yalçın, "Müzeden çok memnun kaldım. İslam tarihine dair böylesine kapsamlı ve derinlemesine bir deneyim sunan bu müze, herkesin görmesi gereken bir yer. En kısa zamanda ailemle birlikte yeniden ziyaret etmeyi planlıyorum," dedi.

sen12.jpg

HERKESİ BURAYA BEKLİYORUZ

Yalçın’ın bu ziyareti, Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’nin İslam kültürüne ve tarihine olan katkısının altını çizdi. Siyer-i Nebi Müzesi, İslam tarihini, Hz. Muhammed’in yaşamını ve İslam’ın doğuşunu anlamak isteyenler için önemli bir bilgi ve manevi zenginlik kaynağı olarak büyük ilgi görüyor. Külliye yetkilileri, Yalçın’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, müzeyi daha fazla ziyaretçiye ulaştırmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.