Güneş: “Yarınlarımızı sporlar yetiştiriyoruz”

Güneş: “Yarınlarımızı sporlar yetiştiriyoruz”
 Muhabir
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, başkanlığında İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Yurt Müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başkanlığında "Yeni Dönem Yurt Hizmetleri" ile ilgili 81 ilde eş zamanlı video konferans üzerinden toplantı gerçekleştirildi. Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, başkanlığında İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Yurt Müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

gunes23.jpg

YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN

Güneş, “Yeni dönemde Gençlik Merkezlerimizde gençlerimiz için açılacak olan kurslar, gençlik faaliyetleri, kamplar, kültür gezileri ve Bakanlığımız Projelerinin değerlendirilmesi, sportif etkinlikler boyutunda Bakanlık Projelerimiz. Okul Sporları, İl ve Federasyon Faaliyetleri ile yerelde yürütülen projelerin devamlılık arz etmesi, Spor Tesislerimizin son durumları, hazırlıklarını değerlendirdik.”

BÜTÜN EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR

“İlimizde Üniversite kazanıp ailelerinden ayrılacak ve Yurdumuz Yuvanızdır bilinci ile hafta sonu ilk defa yurt kaydı yaptıracak olan gençlerimizi ve ailelerini güzel bir şekilde ağırlamak, herhangi bir eksikliğe mahal vermemek adına yeni dönem değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendik. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.