Kırıkkaleliler aşure birlikteliğinde buluştu

Kırıkkaleliler aşure birlikteliğinde buluştu
 İnternet Editörü
Kırıkkale Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen aşure programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Ankara'daki Kırıkkaleli dernekleri federasyonu tarafından düzenlenen aşure ikramı, büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Kırıkkale Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği 1850 kişilik aşure programı başarıyla tamamlandı. Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya, yaptığı açıklamada, "Dostlarım ve sayın başkanlarım, Kırıkkale Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği aşure programımız başarıyla tamamlanmıştır. Gelen arkadaşlara teşekkür ederim," ifadelerine yer verdi.

kirikkale-jpg2.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Etkinlikte, Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Osman Teke, Sarıkaya Köyü Derneği Başkanı, Kılıçlar Köyü Türkmenler Derneği Başkanı ve İç Anadolu Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Aydın Payar da hazır bulundu. Sertkaya, “Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu olarak düzenlediğimiz Aşure programında salonumuzu hınca hınç dolduran hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

kirikkale-jpg3.jpg

HERKESE İKRAM EDİLDİ

Aşurenin anlamına yakışır bir şekilde düzenlenen program, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Başkan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı. Programın başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm gönüllüler ve destekçilere teşekkür edildi.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.