Kırıkkale’de yeni dönem için okullar yenileniyor

Kırıkkale’de yeni dönem için okullar yenileniyor
 İnternet Editörü
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ın kentteki çeşitli kademelere ait okul binalarına yönelik incelemeleri devam ediyor.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Aydın ve beraberinde Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Hüseyin Kahya Hiçyılmaz Ortaokulunu ziyaret ederek okula ait derslikler, toplu kullanım alanları, laboratuvarlar ile diğer mekanlarda denetim ve incelemelerde bulundu. Denetimlerde görülen eksiklerin 2024-2025 eğitim öğretim dönemine kadar giderilmesi amaçlanıyor. Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, okul ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim öğretim yuvası okullarımıza yönelik çalışmalarımız aralıksız sürüyor.”

incelem-jpg2.jpg

BÜYÜK ÇABA GÖSTERİYORUZ

“Yaz tatili döneminde vaktimizin büyük çoğunluğu sahada geçiyor. Her kademe okulumuzdaki ihtiyaçlar birbirinden farklılık gösteriyor. İhtiyaçları yerinde görmek ve kısa sürede bu ihtiyaçları gidermek için büyük çaba gösteriyoruz.” dedi. Okul ziyaretlerinde her detayı dikkate aldıklarını kaydeden Aydın, şunları söyledi: “Okullarımızın dersliklerinde, atölyelerinde, idari katlarda, oyun alanlarında.”

incelem-jpg3.jpg

EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR

“Pansiyonlarda, yatakhane, mutfak ve yemekhanelerde, kantinlerde, ders araç ve gereçlerinde okulların çevresinde ve yerleşkelerinde incelemelerimiz devam ediyor. Herhangi bir eksiklik görülmesi durumunda ise eğitim öğretim dönemi başlamasına kadar çalışmalarımızı tamamlayarak okullarımızı hazır şekilde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin hizmetine sunmanın çabası içerisindeyiz.” Aydın, denetim ve incelemelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.