Kırıkkale’de şehitlere büyük saygısızlık! Kim bu Vandallar?

Kırıkkale’de şehitlere büyük saygısızlık! Kim bu Vandallar?
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Vatan için en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saygısızlık pes dedirtti.

SPREY BOYA İLE YAZI YAZDILAR

Kırıkkale’nin en işlek güzergahlarından birisi olan Hüseyin Kahya Parkı olarak bilinen Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan park alanında şehitlerin kemiklerini sızlatacak bir durum gerçekleşti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından vatandaşların dinlenmek üzere oturduğu ve çoğu esnafında belirli güzergahlara çöp bıraktığı yol kenarlarına sprey boya ile ‘Şehitlere Rahmet Eylesin’ ‘Teröre Lanet Olsun’ yazısı yazıldı.

foto2.jpg

VATANDAŞ DİNLENMEK İÇİN OTURUYOR

Çevrede bulunan çoğu esnafın tepki gösterdiği durum karşısında bölgede bulunan vatandaşlarda yetkililere seslendi. Vatan için en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de böyle bir durumun kesinlikle kabul edilmeyeceğine dikkat çeken vatandaşlar, yetkililer tarafından yazı yazılan alanın temizlenmesini talep ettiler.

foto3.jpg

ŞEHİT AİLELERİNDEN TEPKİ

Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce geçtiğimiz haftalarda yazıldığı iddia edilen yazıyla ilgili şehit aileleri de tepki gösterdi. Vatan İçin Can Verenler Derneği’nin şubesinin bulunduğu güzergah alanında yer alan bu durum bölgeden geçen şehit ailelerini de oldukça üzüyor. Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, “Vatan için en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de bu durum yakışmıyor” dedi.

Bu haber toplam 837 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.