Kırıkkale’de okulların sorunları gideriliyor

Kırıkkale’de okulların sorunları gideriliyor
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala, bütün okulların tadilatları ve sorunları çözüm buluyor.

İNCELEMELERDE BULUNDU

2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala, Kırıkkale merkez, ilçe ve kasabalarında bulunan okullarda sorunlar gideriliyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullardaki denetim ve incelemeler devam ediyor. Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, kent merkezinde bulunan anaokulu, ilk ve ortaokulları ziyaret ederek okula ait derslikler, sosyal alanlar, laboratuvarlar ve diğer alanlarda incelemelerde bulundu.

resim2.jpg

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YAPIYORUZ

Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, okullarda sorun ve taleplerin çözümü noktasında ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını dile getirdi.

tuvalet.jpg

Yeni döneme bütün okulların hazırlandığını ve sorunların çözümü noktasında çalıştıklarını vurgulayan Akpınar, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hem okullarımızda hem de öğretmen kadromuzla ilgili bütün çalışmaları yapıyoruz. Amacımız çocuklarımızın ve velilerimize daha kaliteli bir eğitim ortamı sunmaktır. Bu konuda üzerimize düşen görevlerle sahadayız” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.