Kırıkkale’de o işletmeler didik didik inceleniyor!

Kırıkkale’de o işletmeler didik didik inceleniyor!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gıda denetimlerine devam ediyor. Vatandaşların sağlığını tehlikeye sokabilecek durumlara karşı ekipler, önceden bu tablonun yaşanmamasına engel oluyor.

DİDİK DİDİK İNCELENİYOR

Vatandaşların gıda alanında sağlığını korumak amacıyla Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Denetim ekipleri, sahada etkin çalışmalarını sürdürüyor. Gelen ihbarları değerlendiren ekipler, hem o ihbar gelen işletmelerde hem de il genelinde gıda alanında hizmet veren sektörleri adeta didik didik inceliyor. Kurallara uymayan işletmeler hakkında idari yaptırım uygulanırken, olumsuzluk durumunda bulunan ürünlere ise el konuluyor.

gida-jpg2.jpg

İHBARLAR ANINDA DEĞERLENDİRİLİYOR

Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, “İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Denetim ekipleri, Kırıkkale genelinde gıda denetimlerine devam etmektedir. İl Müdürlüğümüz, Alo 174 hattına gelen şikayetler, sosyal medya ihbarları ve risk esaslı rutin denetimleri titizlikle yapılmaktadır. Yapılan denetimlerde, satış yerleri denetlenerek gerekli görüldüğünde numuneler alınarak ilgili laboratuvara gönderilmekte ve gelen analiz sonuca göre 5996 sayılı kanun kapsamında iş ve işlemler yapılmaktadır” dedi.

gida-jpg3.jpg

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.