Kırıkkale’de kira gelirlerine denetim!

Kırıkkale’de kira gelirlerine denetim!
 Muhabir
Kırıkkale Defterdarı Serdar Esen ve Denetim Müdürü Murat Özgü'nün koordinatörlüğünde defterdarlık denetim ekipleri, kira gelirlerine yönelik denetim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

EKİPLERDEN SAHADA ÇALIŞMA

Kırıkkale Defterdarı Serdar Esen ve Denetim Müdürü Murat Özgü'nün koordinatörlüğünde defterdarlık denetim ekipleri, kira gelirlerine yönelik denetim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, ekipler sahada yoğun bir çalışma yürüterek, kira gelirlerini beyan etmeyen ya da eksik bildiren mükelleflerin tespit edilmesi için geniş çaplı incelemeler gerçekleştiriyor.

ev.jpg

BİLGİLENDİRMELER YAPILIYOR

Defterdarlık yetkilileri, vergi kaybının önüne geçmek ve haksız rekabetin engellenmesi amacıyla kira gelirleri üzerindeki denetimlerin kararlılıkla süreceğini belirtti. Denetimler esnasında mükelleflere kira gelirleri ve beyanname süreçleri hakkında bilgilendirmeler de yapılıyor. Böylece, vatandaşların mevzuata uygun hareket etmeleri ve olası cezalardan kaçınmaları hedefleniyor. Yetkililer, özellikle kira gelirlerinin doğru şekilde beyan edilmesi konusunda mükelleflerin daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgularken, bu tür çalışmaların kent genelinde süreceğini ifade etti.

Bu haber toplam 2844 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.