Kırıkkale’de kadınlar için önemli bir proje

Kırıkkale’de kadınlar için önemli bir proje
 Muhabir
Kırıkkale’de dezavantajlı kadınların istihdama katılmasını sağlayan önemli bir proje hayata geçecek. Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği tarafından ‘Şeker Hamurundan Hayallerim’ adlı proje hayata geçecek.

ŞEKER HAMURUNDAN HAYALLERİM VAR

Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü için “Dezavantajlı Kadınların İstihdama katılmasını amacı ile hazırladığı proje kabul edildi, ‘Şeker Hamurundan Hayallerim’ adlı projesi başvurusu Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilerek, Kırıkkale’de kısa sürede başlayacak.

pasta.jpg

6 AY BOYUNCA EĞİTİM VERİLECEK

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez, “Şeker Hamurundan Hayallerim ”adlı projemiz İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi. Hazırlıkları tamamladıktan sonra Kasım ayında dezavantajlı kadınlarımıza 6 ay boyunca eğitimi oldukça pahalı ve zor olan “Butik Pastacılık ve Figür Eğitimini ”ücretsiz vereceğiz.”

gul.jpg

BUTİK PASTACILIK EĞİTİMİ ALACAKLAR

“Eğitimi Kırıkkale’mizin önde gelen Butik Pastacılarından ve derneğimizin yönetim kurulu üyesi olan Canan Yüksel verecek. Proje kapsamında yapılacak bu eğitim Türkiye’de ve İlimizde bir ilk olacak. Eğitimi alan kadınlarımız, gastronomi sektörünün gözbebeği olan bu mesleği en güzel şekilde icra edeceklerine yürekten inanıyorum. Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türköz’e, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Destek Daire Başkanı Mehmet Fatih Günay’a, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’a, Kırıkkale Vali Yardımcılarımız Mustafa Erkayıran’a ve Ahmet Sait Kurnaz’a proje konusunda şahsıma güvenen, inanan, kabul görmesinde büyük emek veren Kırıkkale İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Servet Fırat’a teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.