Kupa maçı oynanacak gibi hazırlanıyoruz

Kupa maçı oynanacak gibi hazırlanıyoruz
Kırıkkale Futbol Kulübü Teknik Direktörü Aykut Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası’nda rakipleri olan Yeni Malatyaspor’un ligden çekilme kararını değerlendirdi. Erdoğan, “Kupa maçını oynamak istiyoruz” dedi.

MAÇ OLACAK GİBİ HAZIRLANIYORUZ

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale FK, önümüzdeki hafta Yeni Malatyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nın 3. Eleme Turu için mücadele edecek. 6 Şubat depreminin etkisini üzerinden atamayan Yeni Malatyaspor, ligden çekilmek için TFF’ye başvuru yaptı. Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası’nda rakipleri olan Yeni Malatyaspor’un ligden çekilme kararını değerlendirdi. Erdoğan, “Kupa maçını oynamak istiyoruz” dedi.

kupa-macini-oynamak-istiyoruz2.jpg

DOĞAL AFET ÇOK ETKİLEDİ

Erdoğan, “Yeni Malatyaspor ile karşılaşmayı oynamak istiyoruz ama tabii ki doğal afet en nihayetinde Yeni Malatyaspor’u gerçekten çok fazla etkiledi. Çekilme taleplerinin sonucunun ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden biz tamamen maça odaklı o maç oynanacakmış gibi plan ve program yapıyoruz. Daha sonra resmi bir karar gelirse oynanıp oynanmayacağıyla alakalı sanırım bayrama geliyor 29 Ekim'e. Eğer maç oynanmazsa başkanımızla ve yönetimimizle görüşerek başka bir fikir üretebiliriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.