Kırıkkale’de damacana su fiyatına zam!

Kırıkkale’de damacana su fiyatına zam!
 İnternet Editörü
Son günlerde gıda ürünlerine yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. 20 litre olarak satılan tatlı içme suyu damacana fiyatlarına zam yapıldı.

HER GÜN FARKLI BİR ÜRÜNE ZAM GELİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de son günlerde akaryakıt başta olmak üzere gıda ürünlerine ve birçok ürüne zam gelmeye başladı. LPG fiyatlarına geçtiğimiz gün yapılan zam sonrası, okulların açılmasına sayılı günler kala bazı kırtasiye ürünlerine de zam yapıldı. Fahiş fiyatlar karşısında Ticaret Bakanlığı ve ilgili kurumlar sahada denetleme gerçekleştirse de, hayat pahalılığına karşı her geçen gün farklı bir ürüne zam yapılıyor.

damacana2.jpg

1 ADET DAMACANA SU FİYATI ZAMLANDI

Kırıkkale’de de içme ve çay suyu olarak kullanılan bazı firmalara ait 20 litre damacana su fiyatlarına zam yapıldı. Sipariş üzerine götürülen 20 LT 1 adet damacana su 60 TL’den 65 TL’ye yükseldi. Bayinin kendisinden müşteri tarafından alınan 20 LT 1 adet damacana su fiyatı ise 50 TL’den 55 TL’ye yükseldi. Bazı vatandaşlar esnafın maliyetlerinin arttığı gerekçesiyle bu zammı haklı bulurken, bazı vatandaşlar ise zam karşısında imkanları dahilinde doğal kaynak su bulunan yerlerden su doldurma girişiminde bulunuyor.

Bu haber toplam 1914 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.