Kırıkkale’de barajlar kritik seviyede!

Kırıkkale’de barajlar kritik seviyede!
 İnternet Editörü
Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı kurumların il düzeyindeki yöneticileri, Ağustos ayı toplantısını DSİ 56. Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirdi.

BARAJLARIN DOLULUK ORANI DÜŞÜYOR

Toplantıda, özellikle kuraklık ve orman yangınları gibi güncel sorunlar ele alındı. DSİ 56. Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu, yaptığı konuşmada yaşanan kuraklık nedeniyle barajların doluluk oranlarında düşüş olduğunu belirtti. Su kaynaklarının etkin kullanımı ve tasarrufun önemine dikkat çeken Bostancıoğlu, tüm ilgili kurumları su israfına karşı mücadeleye davet etti.

sube.jpg

İŞBİRLİĞİ GÜÇLENDİRİLİYOR

İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş ise, Bakanlığın 15 Eylül'e kadar orman yangınları konusunda teyakkuzda olma çağrısını hatırlattı. Ateş, tüm kurum amirlerine, yangın riskine karşı gerekli önlemleri almaları ve vatandaşları bilgilendirmeleri konusunda talimat verdi. Ayrıca, yeni destekleme modelleri ve tarımla ilgili yeni yönetmelikler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Toplantıda, kurum müdürleri de görüş ve önerilerini paylaştı. Koordinasyonun önemi vurgulanırken, kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiği belirtildi.

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.