Kırıkkale MÜSİAD Başkanlığında görev değişimi

Kırıkkale MÜSİAD Başkanlığında görev değişimi
MÜSİAD Kırıkkale Şubesinde görev değişikliği gerçekleştirildi. Bir önceki başkan Ahmet Çetin’den görevi yine Kırıkkale MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi olan, Onur Başaran devraldı.

KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesinde gerçekleştirilen devir töreninde Ahmet Çetin, MÜSİAD’ın yeni Şube Başkanı Onur Başaran ve MÜSİAD yönetimi katıldı. Yapılan törende Ahmet Çetin, Onur Başaran ve yönetimine başarılar dilerken “ İlimiz adına yapılacak her çalışmada başkanımızın yanında olacağımın bilinmesini isterim.” İfadelerinde bulundu.

HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ

Devir programında konuşan MÜSİAD Kırıkkale yeni Şube Başkanı Onur Başaran: “ Yaklaşık 5 yıldır üyesi olduğum MÜSİAD Kırıkkale Şubesine, Genel Merkezimizin takdirleri ile atandım.

1990 yılında kurulan derneğimiz; yurt içinde 84, yurt dışında 81 şubesiyle 14.000’i aşan üyesiyle 60.000’e yakın işletmeyi temsil ederek faaliyetlerine devam etmektedir. 35 yıla yaklaşan bu süreçte 2 milyonun üzerinde kişiye istihdam sağlama fırsatımız oldu. İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimlerine de her alanda örnek teşkil eden böyle bir sivil toplum kuruluşunun mensubu olmaktan gurur duyuyorum.

musiad1.jpg

ETKİLİ KILACAK ADIMLAR ATACAĞIZ

“Bugünden itibaren Genel Merkezimizin koordinasyonunda, üye arkadaşlarımızın ve paydaşlarımızın da destekleriyle inşallah daha çok çalışacak, daha çok emek sarf edeceğiz. Sahip olduğumuz tüm enerjiyi Kırıkkale’mizin potansiyelinin geliştirilmesi için harcayacağız. Amacımız iş dünyasının sorunlarına çözüm üretmek ve Kırıkkale’mizi daha güçlü bir ticaret merkezi haline getirmektir. İnovasyon, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk ilkeleri çerçevesinde çalışmalarımızı yürütecek, Kırıkkale’yi ulusal ve uluslararası platformlarda daha görünür ve etkili kılacak adımlar atacağız.”

GEÇMİŞTEN GELECEĞE BAĞ KURACAĞIZ

“Genel Merkezimizin ilke ve değerlerini göz önünde bulundurarak başta milli ve manevi değerlerimizi temel alarak kalkınma ve istihdam stratejilerimiz doğrultusunda üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirirken derneğimizin vizyon ve misyonuna layık bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ahilik şuuru ve kültürüyle geçmişten geleceğe bağ kurmaya çalışan derneğimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da iş dünyasına yön vermeye devam edecektir. Görev sürem boyunca tüm üyelerimizle birlikte şeffaflık, hesap verebilirlik ve toplumumuza karşı sorumluluk ilkeleri çerçevesinde hareket edeceğimizi belirtmek isterim.”

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ

“Bu vesileyle görevi devraldığım Ahmet Çetin başkanıma hizmetleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca önceki dönem MÜSİAD Başkanımız ve Kırıkkale Milletvekilimiz Mustafa Kaplan’a da destekleri ve rehberliği için teşekkürlerimi iletmek isterim.

MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ’ya şahsıma duyduğu güven ve verdiği desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımızın ifade ettiği “MÜSİAD erdem, yüksek ahlak ve güven temelinde yükselen bir iş dünyası tasavvuruyla yürütülen bir medeniyet davasıdır.” şiarıyla hareket edeceğimizi belirtmek isterim. MÜSİAD ailesinin bir üyesi ve Kırıkkale Şube Başkanı olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade eder, herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

ONUR BAŞARAN KİMDİR?

1984 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelen Onur BAŞARAN ilk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun olmuştur. Yaklaşık 20 yıldır eğitim sektöründe öğretmen ve yönetici olarak görev alan BAŞARAN, 2017 yılında Kırıkkale’nin aynı zamanda bölgesinin en güçlü eğitim kurumlarından biri olan Özel Başaran Kolejini kurmuştur. Ayrıca Bizim Hocalar ve GK Akademi isimleriyle faaliyet gösteren eğitim kurumlarının da kurucusu olan Onur BAŞARAN, toplamda 150 kişiye bu kurumlarda istihdam sağlamaktadır. Başaran, Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı’nda “Öğretmen Adaylarının Anlamaya Dayalı Tasarım Konusundaki Yeterlilik ve Farkındalıklarının Geliştirilmesi” konulu Yüksek Lisansını tamamlayarak akademik anlamda da eğitim hayatına devam etmektedir. Evli olan Onur BAŞARAN halen Kırıkkale’de ikamet etmektedir.

ahmt.jpg

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.