Keçili Köyü’nde cenaze yemeği kaldırıldı

Keçili Köyü’nde cenaze yemeği kaldırıldı
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’nin Yahşihan İlçesine bağlı Keçili Köyü’nün sorunlarının görüşülmesi amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda oy birliğiyle cenaze yemeğinin kaldırılması kararlaştırıldı.

KÖYÜN TALEP VE SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Yahşihan İlçesine bağlı Keçili Köyü sakinleri, her yıl olduğu gibi bu yılda Ankara Keçili Köyü Derneği’nin koordinatörlüğünde bir araya geldi. Dernek Başkanı Cafer Korkmaz’ın önderliğinde “Birlik Beraberlik İstişare Toplantısı ve Saçkıran Günü” etkinliği düzenlendi. Köyde yapılan çalışmaların yanı sıra sorun ve talepler gündeme geldi. Gündemde en önemli alınan kararlar arasına ise cenaze yemeklerinin kaldırılması oldu.

yahsihan-jpg2.jpg

YOL VE SU SORUNU İÇİN GÖRÜŞME YAPILACAK

Keçili Köyü Derneği ve köy halkının aldığı karar doğrultusunda cenaze yemekleri kaldırıldı. Köy için büyük önem arz eden ana su ihtiyacı ile köy yollarına ulaşım konusunda bozuk olan yolların kısa sürede yaptırılması için Kırıkkale Valiliği, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi ile görüşme kararı alındı. Dernek Başkanı Cafer Korkmaz, Keçili Köyü Muhtarı Yüksel Yurtoğlu, köy heyeti ve dernek yönetimiyle birlikte ilgili kurumlarla görüşülmesi için gerekli adımları atacaklar.

yahsihan.jpg

DUALAR EDİLDİ, AŞURELER İKRAM EDİLDİ

Birlik ve beraberlik toplantısına Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal, İl Genel Meclis Üyesi Ali Çakır, Etiler Mahallesi Muhtarı Zekeriya Korkmaz, siyasi parti Yahşihan İlçe başkanları, Keçili Köyü avukatlarından Tuğba Çiftçi, Bekir Özdemir, Muhammed Türkoğlu, Melih Arslan ve köylüler ile dernek yönetimi katıldı. Alınan kararlar ve istişareler sonucunda Muharrem Ayı ve Aşure Haftası nedeniyle yapılan aşureler ikram edildi. Hep birlikte yapılan dualar sonrasında etkinlik sona erdi.

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.