Karakeçili'nin yolları asfaltlanıyor

Karakeçili'nin yolları asfaltlanıyor
Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesinde uzun zamandır bozuk olan ve ihtiyaç duyulan bölgelere asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, sorunları çözmek için her alanda çalıştıklarını vurguladı.

UZUN ZAMANDIR BEKLENİYORDU

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, İlçenin her alanda sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla sahada mücadelesini sürdürüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde ziyaretlerini ve yatırım çalışmalarını sürdüren Özçelik, ilçenin uzun zamandır hasret kaldığı asfalt için neşter vurdu. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, sorunları çözmek için her alanda çalıştıklarını vurguladı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ilçenin yolları asfaltlandı. Konu hakkında Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik "İlçemize asfalt atımında bize destek veren, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu, Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can, Kırıkkale Valimiz Mehmet Makas, Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen, 4.Bölge Müdürümüz Savaş Bayındır, Ak Parti il Başkanımız Engin Pehlivanlı, Karayolları Kırıkkale 44.şube şefi Mustafa Demirgüneş 'e ilçemiz ve şahsım adına çok teşekkür ederim" dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.