İslami Değerler Külliyesi'ne özel ziyaret

İslami Değerler Külliyesi'ne özel ziyaret
 Muhabir
Sultan Abdülhamid Han'ın torunlarından Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Kırıkkale’de bulunan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi’ni ziyaret etti. Osmanoğlu, külliyenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

TÜRKİYE’DE İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesinde düzenlenen şenliğe katılan Sultan Abdülhamid Han'ın torunlarından Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ziyaretler kapsamında İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi’ni ziyaret etti. Külliye Yönetim Kurulu Başkanı Türkiye Bisiklet Federasyonu Bahattin Akyön ile bir araya geldi. Külliyeye ve müzeyi gezen Osmanoğlu, buranın Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıdığını söyledi.

takdim.jpg

ANLAMLI BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi, tarihi bir ziyaretin ev sahibi oldu. Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi, tarihi bir ziyaretin ev sahibi oldu. Sultan Abdülhamid Han'ın torunlarından Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ailesiyle birlikte külliyeyi ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarete işadamı Feyzullah Can da eşlik etti.

OSMANLI TUĞRASI HEDİYE ETTİ

Ziyaret sırasında, külliyede bulunan Sultan Abdülhamid Han’ın resmi önünde önemli bir an yaşandı. Külliyenin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ve Feyzullah Can'a Türk bayrağı takdim etti. Bu anlamlı hediyenin ardından konuklar da külliyeye Osmanlı Tuğrası levhası hediye ederek bu tarihi anı ölümsüzleştirdi.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.