Irmak Köyü’nün su sorunu çözüldü

Irmak Köyü’nün su sorunu çözüldü
 İnternet Editörü
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Yahşihan ilçesine bağlı Irmak Köyü'nü ziyaret ederek, yeni yapılan 75m³ kapasiteli içme suyu deposunu inceledi.

İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Köy muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Makas, taleplerini dinledi ve yapılan hizmetin hayırlı olmasını diledi. Kırıkkale'de kırsal kalkınma çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Vali Mehmet Makas, Yahşihan ilçemize bağlı Irmak Köyü'nü ziyaret ederek, köylülerin uzun yıllardır beklediği içme suyu sorununun çözüldüğünü müjdeledi.

rmak-jpg2.jpg

TOPLAMDA 3 BLOKTAN OLUŞUYOR

Yeni yapılan modüler sistemle inşa edilen 3 boktan oluşan 75m³ kapasiteli içme suyu deposu, köy halkının daha sağlıklı suya ulaşmasını sağlayacak. Vali Makas, köy muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. Köylüler de Vali Makas'a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

rmak-jpg3.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Irmak Köyü sakinleri, Vali Mehmet Makas'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duydu. Yıllarca içme suyu sıkıntısı çeken köy, artık yeni içme suyu deposu sayesinde bu sorundan kurtuldu. Köylüler, Vali Makas'a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletirken, yapılan hizmetin köylerine hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.