Hayalinizdeki düğünü Royal Premium ile yaşayın

Hayalinizdeki düğünü Royal Premium ile yaşayın
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de rüya gibi bir düğünle dünya evine girmek isteyen genç çiftler için Royal Premium, önemli bir hizmet sunuyor. Royal Premium, kaliteli hizmeti ve tecrübeli çalışanlarıyla unutulmaz bir gün yaşatıyor.

GENİŞ KİTLEYE HİTAP EDİYOR

Evlilik hayalı kuran genç çiftler için Bağlarbaşı Mahallesi Mehmet Ay Caddesi Yüksek İhtisas Hastane Karşısı (Eski Çiçek Düğün Salonu) bölgesinde hizmet veren Royal Premium, rüya gibi bir düğünle dünya evine girmek isteyen genç çiftlere ve misafirlerine kaliteli hizmet sunuyor.

hayalinizdeki-dugunu-royal-premium-ile-yasayin2.jpg

Her bütçeye uygun şekilde, kaliteli hizmet, tecrübeli personel, yiyecek ve içecek alanında son derece hijyen kurallarına önem gösteren Royal Premium, 1000 kişilik kapasitesiyle geniş bir kitleye de hitap ediyor.

KIRIKKALE’DE FARKINDALIK OLUŞTURACAĞIZ

Royal Premıum İşletme Sahibi Burak Çiçek, dünya evine girecek çitler için ve sünnet düğünü başta olmak üzere her alanda hizmet verdiklerini dile getirdi.

hayalinizdeki-dugunu-royal-premium-ile-yasayin4.jpg

Kırıkkale’de farkındalık oluşturmak istediklerini ifade eden Çiçek, “Bizlerle anlaşma sağlayan müşterilerimiz bizlerden son derece memnun kalacaklardır. Onların mutlu gününde herkesi mutlu etmek için bizler de elimizden geleni yapıyoruz” dedi.


Bu haber toplam 183 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.