Göreve yeni başlayan personellere tarım eğitimi

Göreve yeni başlayan personellere tarım eğitimi
 İnternet Editörü
Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarımsal Üretimin Planlaması hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

DETAYLI ŞEKİLDE ELE ALINDI

Tarım ve Orman Müdürlüğü, il ve ilçe müdürlüklerinde yeni göreve başlayan ziraat mühendisleri, veteriner hekimler ve teknik personele yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenledi. Eğitimde, tarımsal üretim planlaması ve 26 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan yeni hayvancılık destekleme modelleri konuları detaylı bir şekilde ele alındı.

tarim.jpg

YAKINDAN TANIMALARI AMAÇLANDI

Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü ve Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği Şube Müdürü tarafından verilen eğitimlerde, yeni göreve başlayan personelin, tarımsal üretimin planlanması süreçleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve yeni hayvancılık destekleme modellerini yakından tanımaları amaçlandı.

DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, yaptığı açıklamada, "Yeni göreve başlayan personelimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve tarımsal üretimde daha verimli sonuçlar elde etmek için bu tür eğitimleri düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Eğitimlerin, personelimizin bilgi ve becerilerini artırarak, çiftçilerimize daha iyi hizmet vermelerine olanak sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.